طراحی خانه کوچک فقط در ۱۸ مترمربع!
طراحي و دکوراسيون خانههاي کوچک از آنچه که ميدانيد سختتر است، زيرا طراح مجبور است که در يک فضاي کوچک تمام محيطهاي لازم براي زندگي مانند آشپزخانه، اتاق خواب، حمام و… را بگنجاند.
امروز استفاده از طراحيهاي خلاقانه و چيدمانهاي نوين در صنعت ساخت و ساز و دکوراسيون داخلي از جايگاه ويژهاي برخوردار است و يک طراح هرچه بيشتر بتواند از فضاهاي کوچک بيشترين بهره را ببرد موفقتر خواهد بود.
در مقاله امروز ميخواهيم يک خانه کوچک 18 متري را به شما نشان دهيم که با ايدههايي ساده اما کاربردي طراحي شده است. در نگاه اول شايد زندگي کردن در چنين فضاي کوچکي بعيد به نظر بيايد، اما بعد از تماشاي عکسها و خواندن مطالب اين گزارش خواهيد ديد که چطور ميتوان از يک محيط کوچک بهترين استفاده را کرد و آن را همانند خانههاي بزرگ طراحي نمود.
طراحي يک خانه کاربردي فقط در 18 مترمربع
طراحي داخلي متنوع و جذاب اين آپارتمان بسيار کوچک، به زيبايي و با ارائه راهکارهايي متنوع، به صورت کاملاً مينياتوري ديزاين شده است. اين آپارتمان کوچک با مساحت 18 متر مربع در يک ساختمان کلاسيک قرار گرفته که نمونه باشکوهي از روند تطبيق زيبايي دکوراسيون در حين کاربردي بودن براي آسايش بيشتر اهالي ساکن را تداعي ميکند.
طراحي منحصربهفرد بالکن در اين آپارتمان بسيار کوچک، معماري منحصر به فردي را ايجاد کرده و مکاني چالش برانگيز با چاشني هنري را به وجود آورده است. در اين نوع طراحي از حداقل فضا استفاده شده و جلوه مدرن و زيبايي شکل گرفته است.
چيزي که از نماي ساختمان ديده ميشود، بالکني ظريف به همراه درهاي شيشهاي و ساختاري گشوده و نورگير در سقف است که سبب شده تا فضا بسيار پويا به نظر بيايد و جلوهاي معاصر را يادآور شود.
در محيط اين خانه، آرايش فضاي داخلي با کف بتني و صاف نيز زيبايي تاثير گذاري را به وجود آورده است.
از راهکارهاي معماري و طراحي هوشمندانه اين خانه کوچک، تعبيه قسمت هايي براي فضاي ذخيره سازي پنهان و استفاده از عناصر مبلماني تاشو (مانند ميز ناهار خوري) است که به راحتي از کمدها خارج ميشود و فضايي براي محيط غذاخوري و يا مطالعه افراد را مهيا ميسازد.
در قسمت ديگر استفاده از تختخوابهاي پلت فرم با ارتفاع بالاتر از سطح کف مورد توجه است. از اين طريق در حين ايجاد تفکيک فضايي براي قسمت خواب و استراحت و خصوصيتر نمودن فضا، سعي شده تا از پله هاي تخت خواب و قسمت زيرين آن براي ذخيره سازي وسيله ها استفاده شود.
همچنين طراح با ايجاد قفسههايي براي المانهاي دکوري و کتاب، اين حوزه را از ديد مستقيم خارج کرده و با ايجاد سطوح، فضاي موجود بيشتري را ايجاد کرده است.
سبک دکوراسيون فضا با نور طبيعي ورودي، مکاني ارگانيک و زيبا به همراه رنگ سفيد درخشان و فضايي کاربردي در آپارتمان ايجاد کرده که اين تاثيرات با به کارگيري گياهان سبب ايجاد احساس طراوت و پويايي در فضا شده و در همراهي با استفاده از متريال چوب در برخي قسمتهاي مبلمان و فريمهاي پنجره ها تکميل شده است.
در اين آپارتمان کوچک 18 متري با استفاده حداکثري از فضاي موجود سعي شده تا با وجود محدويت فضا تمامي حوزهها براي نياز افراد تامين گردد و علاوه بر زيبايي،کاربردي بودن را با راهکارهايي هوشمندانه در اولويت قرار دهد.
از ويژگيهاي مثبت طراحي اين خانه نُقلي توجه به نقاط قوت پروژه براي تقويت کردن فضاي داخلي است. در اين آپارتمان با در نظر گرفتن قسمت بزرگي از مساحت موجود بهعنوان بالکن براي ورود نور و گشايش فضا و همينطور بزرگتر جلوه دادن فضا در حين رفع نياز هاي روحي افراد يکي از نقاط عطف در طراحي متناسب و کاربردي فضا است.
از سوي ديگر استفاده از مبلمان چندمنظوره و کم جا ايدهاي بسيار کاربردي و در عين حال ضروري براي چنين فضاهايي محسوب ميشود که ميتواند با وجود محدوديت ابعاد، نيازهاي بيشتري را پوشش داده و ساير حوزههاي منزل را بدون تداخل و محدوديت مجزا سازد. در ادامه با مشاهدهي تصاوير بيشتر با مجله پيام دلتا همراه باشيد.
همچنين بخوانيد:
دکوراسيون حصيري ؛ تلفيق مدرنيته و طبيعت (5)
ترندهاي دکوراسيون داخلي ؛ برترين هاي سال 2019 (5)
طراحي دکوراسيون داخلي منزل ؛5 اشتباه که نبايد انجام دهيد (5)
7 اشتباه که نبايد در خريد فرش مرتکب شويد! (5)
5 ايده جالب براي نورپردازي با شمع (5)